Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α' τάξης για το σχολικό έτος 2021-2022 όπως από 1/9/2021 προσκομίσουν στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητού συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από ιατρό. Επίσης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρακαλούμε όπως προσκομίσετε στο σχολείο την υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα και το έντυπο επικοινωνίας (σε μορφή pdf ή σε μορφή word).
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή σχολική χρονιά.

Ψηφίστε εδώ για το λογότυπο του προγράμματος Erasmus+ "United Colours of Fine Arts" στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας 
Το λογότυπο που προτείνουμε εμείς είναι το παρακάτω
erasmus united colours

logosaferinternet

Οι συμμετοχές του σχολείου μας στον διαγωνισμό Safer Internet for kids

Κατηγορία: Συμμετοχές SID 2021 | SaferInternet4kids

Λόγω της συνεχιζόμενης αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων, οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ραφήνας θα ενημερώνουν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών είτε μέσω email, είτε με μήνυμα στο eclass, είτε με επίσκεψη στην ηλεκτρονική τάξη τους (webex) σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα. 

Read more: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Κατόπιν θετικής εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει τη δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων) από τη Δευτέρα 11/1/2021. Επίσης ανακοινώνεται η συνέχιση της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων από την ίδια ημερομηνία. Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα ανωτέρω σχολεία καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 8/1/2021 (δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση την 8/1/2021).
Όσον αφορά τα γυμνάσια και τα λύκεια, ξεκινούν με εξ αποστάσεως εκπαίδευση την Παρασκευή 8/1/2021 και η δια ζώσης επαναλειτουργία τους θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα.

Page 1 of 21