Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID-19 σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), διοικητικό και λοιπό προσωπικό όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Έχει ξεκινήσει η διάθεση αυτοδιαγνωστικών τέστ στα φαρμακεία. Η προμήθεια γίνεται με την επίδειξη του ΑΜΚΑ του μαθητού.
Το ΥΠΑΙΘ διευκρίνησε ότι για την 1η εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων θα πρέπει να γίνουν δύο αυτοδιαγνωστικά τεστ, ένα την Κυριακή το βράδυ ώστε το αποτέλεσμα να επιδειχθεί την Δευτέρα το πρωί, και ένα την Τετάρτη το βράδυ για την Πέμπτη το πρωί. Θα υπάρξει νέωτερη ενημέρωση για τις επόμενες εβδομάδες. ΟΔΗΓΙΕΣ

 

Παροχή οδηγιών για τη δικαιολόγηση των απουσιών μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νοσήματα. 
Οδηγίες για τη δικαιολόγηση των απουσιών των μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νόσημα/τα και την ένταξή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ενημερωτική Ανακοίνωση
Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306
Δωρεάν και Ανώνυμη 24ωρης λειτουργίας

STEM POSTER

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ STEM
Όποιος μαθητής/τρια ενδιαφέρεται, να μιλήσει στο μάθημα με την κα. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ

Οι ώρες θα είναι:  
ΤΡΙΤΗ 2:30 ΕΩΣ 4:00 
ΚΑΙ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5:30 ΕΩΣ 7:00
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

saferinternet4kids cet

Το σχολείο μας πήρε μέρος υποστηρίζοντας την ασφαλή χρήση του διαδικτύου στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2021.

Page 1 of 58