Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Την Πέμπτη 30/11/2017 και ώρα 1200-1400, θα γίνει ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων από το Σύλλογο Καθηγητών του σχολείου για την πρόοδο, την συμπεριφορά και την επίδοση των μαθητών/τριών. Οι μαθητές εκείνη την ημέρα θα σχολάσουν στις 1140.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α' τάξης να προσέλθουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου για ενημέρωση την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, και ώρα 1800.

Καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας να συμπληρώσουν την παρούσα υπεύθυνη δήλωση και να την προσκομίσουν στο γραφείο του 1ου Γυμνασίου Ραφήνας.
Η Ενισχυτική Διδασκαλία καλύπτει 1-5 διδακτικές ώρες την ημέρα μετά τη λήξη του κανονικού προγράμματος. Κάθε μαθητής/τρια μπορεί να παρακολουθήσει από ένα έως και όλα τα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Ως τμήμα μαθήματος ορίζεται κάθε ομάδα μαθητών/τριών που παρακολουθούν το ίδιο μάθημα. Σε κάθε τμήμα μαθήματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας συμμετέχουν 10 μαθητές/τριες το ελάχιστο και έως 15 μαθητές/τριες το μέγιστο. Read more: ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 2017-2018

Τα λεωφορεία που εξυπηρετούν τους μαθητές που μένουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 3χλμ απο το σχολείο, είναι τα παρακάτω:

  • ΡΑΦΗΝΑ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ / ΝΤΑΟΥ - ΡΑΦΗΝΑ (είσοδος από φανάρι ΒΓΕΝΑ)
  • ΡΑΦΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΡΑΦΗΝΑ
  • ΡΑΦΗΝΑ - Ν. ΒΟΥΤΖΑΣ - ΡΑΦΗΝΑ (εξυπηρετούνται και μαθητές που μένουν στο Κόκκ. Λιμανάκι - Στάση Πλατεία πλησίον ΔΕΗ)
  • ΡΑΦΗΝΑ - ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ - ΡΑΦΗΝΑ (από οδό ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ)

Τα λεωφορεία κάθε μεσημέρι ξεκινούν από την στάση ΚΤΕΛ μπροστά στο σχολείο, στις 1425.
Για την πρωινή ώρα παρακαλείσθε όπως ενημερωθείτε από τους οδηγούς καθώς οι ώρες διαφέρουν.

Page 1 of 12