Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Συμμετοχή του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 όπου κατέλαβε την 8η θέση.
Φωτογραφίες

Βίντεο

Read more: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019

Στο σχολείο ξεκίνησε να λειτουργεί Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές/τριες και θα ολοκληρωθεί με το τέλος της σχολικής χρονιάς.
epagprosΗ υπεύθυνη του προγράμματος, Κοινωνική Λειτουργός και Σύμβουλος σταδιοδρομίας Ηλέκτρα Σωτηροπούλου, είναι στη διάθεση των γονέων και κηδεμόνων για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις καθημερινά από τις 08.30 έως τις 13.15.

paradeΤο 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας παρελαύνει για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2018.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το 3ο Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής (Ραφήνας) και το Γυμνάσιο Ραφήνας, στα πλαίσια του προγράμματος "ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ", συμμετέχουν στο πρόγραμμα Climate Detectives της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA). Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ:
Η πρόταση μας αφορά τη μελέτη του οικοσυστήματος της περιοχής μας με δεδομένα από πρόγραμμα Copernicus της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) , ο εντοπισμός προβλημάτων μετά και την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού και η κατάθεση προτάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Στο Κολυμβητήριο Ραφήνας βρέθηκαν σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου για την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Τα παιδιά αθλήθηκαν και διασκέδασαν υπό την εποπτεία προπονητών και των καθηγητών τους σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλλεϋ, paintball, τραμπολίνο, διελκυνστίδα και τοξοβολία.

Read more: 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Page 1 of 12