Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτικής Προστασίας SafeAthens 2017, «Οι Νέες Τεχνολογίες στην Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας», που έγινε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, βρέθηκαν μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας, μαζί με την καθηγήτρια τους κα. Άννα Σαμαρά

Read more: SafeAthens 2017

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017.
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ e-epal

LESVOS10Την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου επέστρεψαν από τη Λέσβο μαθητές και μαθήτριες της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου μας οι οποίοι παρακολούθησαν το τριήμερο, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας πρόγραμμα με τίτλο: "Ανακαλύπτοντας το Γεωπάρκο της Λέσβου: Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου - Γεώτοποι - Φύση - Πολιτισμός".

Read more: Ανακαλύπτοντας το Γεωπάρκο της Λέσβου

Η Α΄Γυμνασίου του σχολείου μας επισκέφτηκε στις 25/5/17 τους τόπους γέννησης και άσκησης της αρχαίας ελληνικής δημοκρατίας, στο πλαίσιο του μαθήματος της Ιστορίας. Στην Πνύκα οι μαθητές έπαιξαν παιχνίδια ρόλων, δραματοποίησαν κρίσιμες συνεδριάσεις της εκκλησίας του Δήμου υποδυόμενοι τους ρήτορες, τους βουλευτές και τους πολίτες. Read more: Πνύκα & Αρχ. Αγορά

Το πρόγραμμα "Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παρακολούθησαν σήμερα οι μαθητές και μαθήτριες της Β' Γυμνασίου. Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει τα ιδανικά που πρεσβεύει η Ολυμπιακή Ιδέα όπως η ισότητα, η αποδοχή του διαφορετικού, ο σεβασμός και η καλύτερη κατανόηση μεταξύ των μονάδων και των κοινωνιών.

Read more: Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό

Page 1 of 28