Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, 19009 Ραφήνα
Τηλ: 22940-24355, Fax: 22940-26261, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για όσους μαθητές δεν έχουν ακόμα δει τα μαθήματα στις ηλεκτρονικές τάξεις.
Πηγαίνετε στό το δικτυακό τόπο eclass.sch.gr του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Eκεί θα μπείτε δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό που έχετε από το λογαριασμό σας στο Παν. Σχολ. Δίκτυο.
Αφού μπείτε κοιτάξτε το μενού αριστερά που γράφει Μαθήματα. Εκεί επιλέγετε από τους νομούς το Νομό Αττικής - Ανατόλ. Αττική. Κατόπιν επιλέγετε τα μαθήματα για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Κατόπιν κοιτάξτε τον κατάλογο με τα σχολεία, κατεβείτε προς τα κάτω στον κατάλογο, και επιλέγετε το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ όπου θα βρείτε τα διαθέσιμα μαθήματα. Πλέον μπορείτε να ανοίξετε το μάθημα ή τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν και να τα μελετήστε. Για τα μαθήματα με τηλεδιάσκεψη θα σας ενημερώσουμε σύντομα. 
Απ' ευθείας πρόσβαση στα μαθήματα Γυμνασίου Ραφήνας εδώ: https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=1371

Επιστολή ενημέρωσης από το 2ο ΚΕΣΥ Ανατ. Αττικής για τον τρόπο λειτουργίας του και τους τρόπους επικοινωνίας το τρέχον διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσο της τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό, σε περίπτωση που χρειάζεστε την έκδοση πιστοποιητικού παρακολούθησης μαθητού, στέλνετε ηλ.μήνυμα στο σχολείο. Το πιστοποιητικό αποστέλλεται στο email σας.

Page 1 of 47